Wednesday, September 5, 2007

Merhaba Dünyalı Ben Eriğim


Şu sitede bir haber çıktı.. Habere göre, pazardan 3 kilo kırmızı erik alan -bize neyse pazardan ne aldığı - bir akıllı vatandaşımız, efendim, evine gelen konuklarına erik ikramında bulunmak için poşeti bir açıyor, aman Yarabbim bir de ne görsün!! Uzaylı bir erik!!!

Tabii hemen pek zeki din adamlarımıza götürülüyor bu zavallı uzaylı erik. Hocalar da diyorlar ki; "bunun ağzı var, bu kesin dalında konuşuyordur.."

Bir eriğin konuşabilir(!) olması onlara çok çok mübarek geliyor tabii. Komşulardan birisi eriği eline aldığında tir tir titrediğini, onu tutamadığını beyan ediyor.

Diyelim ki hakikaten erik uzaylıya benziyor. Diyelim ki konuştu, dile geldi. Affedin ama Allah neden bize uzaylı sureti gönderiyor. Daha ibretlik birşey gönderemez mi?? Yani ne demek istiyor, imana gelin yoksa sizi o eriğe çeviririm mi demek istiyor. Anlaşılmaz bir konu!! (:

Bence eriğe verilmiş ihsanları tartışmayın, Allah'ın size vermesi gereken akıl, mantık, zeka gibi vasıfları tartışın. Daha doğrusu sizden bekleneni yapın, sadece bunun için dua edin.


fotoğraf

No comments:

Post a Comment